پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان

ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ صبح امروز ویدئویی از حضور بدون حجاب یک نفر در یکی از شعب بانکی که گفته شده که این شعبه در اصفهان بوده در رسانه‌های وابسته به ضدانقلاب منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 10
کد خبر: ۲۷۵۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز پنجشنبه بیست‌ویکم فروردین ویدئویی از حضور بدون حجاب یک نفر در یکی از شعب بانکی که گفته شده که این شعبه در اصفهان بوده در رسانه‌های وابسته به ضدانقلاب منتشر شد. ماجرای این ویدئو را در گفت‌و‌گو با مسعود طریفی معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی اصفهان پیگیری کردیم.

مسعود طریفی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: این اتفاق مربوط به سال گذشته است که فردی با پوشش منافی عفت عمومی وارد یکی از شعب بانک شده و درخواست خدمت می‌کند.

وی افزود: همان موقع این فرد خاطی پس از شناسایی توسط پلیس بازداشت و تحت پیگرد قضائی قرار گرفت.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی اصفهان گفت: در بررسی تیم‌های پزشکی مشخص شد وی تحت فشار روحی و دارای اختلالات روانی بوده که سابقه بستری در مرکز درمانی را هم پیش از آن داشته است که البته هم اکنون مشغول زندگی شخصی خود است.

وی با اشاره به ضرورت حفظ آبروی افراد در فضای مجازی افزود: ضدانقلاب با انگیزه‌های تشویش اذهان عمومی اقدام به بازنشر ویدئو‌های آرشیوی نموده و امیدواریم رسانه‌ها با جلوگیری از شایعه‌پراکنی‌های مجازی مراقب بازی با آبروی یک خانواده و آینده فرزند وی باشند.

کلمات کلیدی: نیمه برهنه حجاب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار